telefoni-430-254

IP-telefoni-mobiltelefoni

En gång i tiden så var växlar en stor investering för företag, och ofta oåtkomlig för ett litet företag. Det var komplicerat, dyrt och ofta en statisk lösning…

Idag kan man få en växelfunktion från runt 40:- per månad, och man kan få mobiltelefoner och fasta IP-telefoner att fungera tillsammans, i en växellösning.

Som montör, hantverkare, säljare, representant eller konsult så vill ju kunden naturligtvis ha all uppmärksamhet, och full fokus på sitt uppdrag, när Du är ute hos kunden för samtal, planering eller operativ insats – då är det oftast inte önskvärt att ett inkommande telefonsamtal stör den pågående aktiviteten.

Med en modern växellösning är det enkelt att få passningshjälp!

En växellösning som finns placerad hos teleoperatören innebär att Du har möjlighet att koppla in en fast telefon var helst det finns bredband, och Du har en växel som fungerar även om det skulle bli strömavbrott eller andra driftstörningar – och Du kan få samtalet vidarekopplat på olika sätt (mobiltelefon, telefonsvarare, telefonpassning…)

IP-telefoni-mobiltelefoni

Som en del av kundkommunikationen, så behöver företaget naturligtvis en fungerande telefonilösning, med en växel där alla företagets medarbetare finns med, oavsett uppgift och fysisk arbetsplats.
Zysmix kan ge Dig ett förslag anpassat till Dina behov – en lösning som är flexibel och kan anpassas till nya förutsättningar när verksamheten förändras. Det finns olika typer av avtal, med och utan bindningstid.

Det finns också faxlösning, som gör att Du får inkommande fax i Din mail, som pdf-filer – Du kan läsa fax där Du är, bara Du har tillgång till Din mail.

 

IP-telefoni-mobiltelefoni – Kontakta oss, så får Du ett förslag anpassat till Dina behov!

Kontaktuppgifter hittar Du här!

 

IP-telefoni-mobiltelefoni för Dig och Ditt företag!