Sociala media

är numera en viktig marknadsföringskanal. Den stora investering, för Dig som företagare och/eller företagsledare är tiden det tar att underhålla, att förse med nytt innehåll hela tiden, att besvara frågor och kolla upp kommentarer som kommer från hemsidesbesökare – det är ju Dina kunder, eller blivande kunder!

Sociala media sköter sig inte själva

Sociala media måste underhållas både vad gäller innehåll och återkoppling, den behöver också anpassas till hur internetvärlden fungerar, och ha det tekniska stöd som behövs för att “klättra i rankingen”. Är man företagare med inriktning på något helt annat än datorer och sociala media, så kanske man varken har tid eller lust att hitta, installera och mata det tekniska stöd som behövs….? Det är Zysmix lösningen på!

Sociala media behöver skapas, profileras och börja sitt eget liv…

Du måste naturligtvis bistå med diverse faktaunderlag för att Zysmix-konsulten ska kunna göra sitt jobb, så det kanske kräver ett par timmars möte. Vid det mötet kommer vi också överens om vad Du ska/vill göra själv och vad Du ger Zysmix i uppdrag att hantera.

Bara(?) skapa de sociala media – platserna, och överlämna resten till Dig är “minimipaketet”. Att låta Zysmix sköta registrering, underhåll av innehåll, nätanknuten kundsupport inklusie telefonlösningar är motsatsen – de vill säga maximipaketet. Däremellan finns det ett antal olika varianter av hur Du tillsammans med Zysmix kan hantera företagets sociala media!

Har företaget någon hemsida alls idag?
Har företaget någon blog-sida?
Har företaget någon sida på någon variant av sociala media? Facebook är ett av de mer kända…

Hur mycket annonserar Ditt företag idag? Vad får ni ut av den annonseringen? Gär det att ersätta nåhon del av annonseringen med konsultkostnader för sociala media?

Sociala media – det som gäller just nu! 

Zysmix – konsult inom sociala media och kundkommunikation åtar sig uppdrag i Vadstena, och första steget är att vi träffas och går igenom företagets behov och önskemål – så att företaget kan få en offert anpassad till detta.

Börja med att skicka in formuläret här nedanför!

Kontaktformulär

Mailadress, förnamn och meddelande är nödvändigt att fylla i, i övrigt avgör Du vilken information som behövs just nu

Ditt förnamn måste fyllas i för att formuläret ska kunna skickas
Du måste fylla i Din fråga eller kommentar för att formuläret ska kunna skickas
För att skicka formuläret måste du skriva in de ord som anges

 

Sociala media konsult i Vadstena, Zysmix-konsult kundkommunikation

Zysmix-konsulten har sin egen blog också – där Zysmix berättar om uppdrag och händelser

Zysmix egen symbol för sociala media och kundkommunkation
Är det dags att ta tag i företaget sociala media nu?

Hör av Dig för näst steg – här är vår kontaktsida!

About At